Clubs

Het jeugdwerk is verdeeld in 5 verschillende leeftijdscategorieën:

Club ‘From zero to hero’


Dit is de club voor 8 en 9 jarigen. Eens in de drie weken komt deze club bij elkaar in de Petrakerk, op vrijdagavond. Tijd: 19:00 – 20:15.

Clubleiding: Rene en Jissie Klein (afwisselend), Hanne van Buren, Andries Zwikstra

Club ‘Ten 2 twelve’


De volgende club is de club voor 10 en 11 jarigen. De club komt eens in de twee weken bij elkaar in de Petrakerk, ook op vrijdagavond. Tijd: 19:00 – 20:30.

Clubleiding: Marieke Rodenbach en Louis van der Lee

Club ‘Teens2gether’


Deze club is de club voor 12 – 14 jarigen. De club komt eens in de twee weken bij elkaar in de Wilhelminakerk, ook weer op vrijdagavond. Tijd: 19:00 – 21:00.

Clubleiding: Joan Brouwers en Anne-Marie van Hasselaar

Club ‘Jossladder’


De oudste club is de club voor 15+-ers. Ook deze club komt eens in de twee weken bij elkaar in de Wilhelminakerk, ook op vrijdagavond. Tijd: 19:30 – 21:30.

Deze club heeft eigen bestuur (Ewoud van de Berg als voorzitter, Elsalien Rebel als secretaris, Robert Gjaltema als hoofd commissies en Tom van de Maarl) en Jan Veninga.

Going Deep


Deze club, voor de mensen die meer de diepte in willen, is ook voor 15+-ers. Going Deep komt eens in de maand bij elkaar bij Jan Mudde thuis, op zondagavond. De avond begint om 16.30 uur en eindigt met een gezamenlijke maaltijd.

Clubleiding: Jan Mudde en Toon van Veelen

Iedereen is welkom, vrienden en vriendinnen mogen altijd mee!