Dag voor de christelijke mantelzorger op zaterdag 5 april in Rotterdam

Over mantelzorg en zingeving

Op zaterdag 5 april organiseert Lelie zorggroep voor de 3e keer een landelijke dag voor christelijke mantelzorgers. Het onderwerp is dit jaar ‘Zingeving’. Met welke zingevingsvragen komen mantelzorgers in aanraking? En degene die zorg ontvangt of familie, vrienden en kerkelijk werkers; waar lopen zij tegen aan? De dag is voor iedereen die met mantelzorg te maken heeft.

Het onderwerp is ontleend aan het boekje ‘Zorgen met zin, als mantelzorg je raakt’, dat op 5 april dan ook wordt gepresenteerd. Er is een hoofdlezing van Judith Gerkema, daarna zijn er twee workshops te volgen van schrijvers die aan het boekje hebben meegewerkt. Er is koffie/thee en een lunch. Muziek van Hannah Hoogland en Maaike Haan zal de dag opluisteren. De dag wordt mede mogelijk gemaakt door Boekencentrum Uitgeverij en het Hoornbeeck College.

De dag is van 10.30 – 15.15 uur in het Hoornbeeck College aan de Carnissesingel 210 in Rotterdam. Inloop vanaf 10.00 uur. Toegang is gratis. Aanmelden vóór 1 april via www.leliezorggroep.nl/mantelzorgdag of bel of mail de Mantelzorglijn: 0900-22 44 777, [email protected].