Doe je mee aan de PaasChallenge?

Op Tweede Paasdag wil iedereen natuurlijk even de benen strekken om dat overvloedige Paasontbijt weer kwijt te raken. Doe dan vooral mee met de PaasChallenge van de Petrakerk, een mooie QR-speurtocht door Heemstede voor jong en oud! Je loopt de tocht zelfstandig met je gezin of als tweetal.

De PaasChallenge is een wandel- of fietstocht van ongeveer 3 km (en dan weer 2,5 km terug naar het startpunt) die begint bij de Petrakerk. Aan het begin van de route kies je één van de vier personages met wie je het verhaal gaat beleven. De tocht leidt langs een aantal locaties waar je telkens een stukje van het verhaal hoort. Daarnaast moet je soms een vraag beantwoorden of een puzzel oplossen.

Om de tocht veilig en volgens de geldende maatregelen te laten verlopen is het nodig om per gezin of tweetal een vertrektijd te reserveren. Dit voorkomt groepsvorming bij de verschillende locaties. Je kunt via deze link jouw vertrektijd reserveren:

https://calendly.com/pcpetrakerk/paaschallenge-petrakerk-2021

Via de mail krijg je vervolgens verdere uitleg en instructie. Je kunt een vertrektijd kiezen tussen 9:00 uur ’s ochtends en 19:00 uur ’s avonds. Zorg ervoor dat je echt op de gekozen vertrektijd vertrekt.

Heb je buren of vrienden voor wie je denkt dat deze toch ook leuk is om te doen, deel de uitnodiging dan vooral met hen! Zij kunnen een eigen tijdslot kiezen en krijgen verdere instructies via de mail.

Onderstaande dingen moet je zelf van thuis meenemen en heb je tijdens de tocht nodig:

● smartphone met een volle batterij (+ eventueel een powerbank) en een internet abonnement.
● op smartphone: QR Scanner app (bij een Iphone werkt dit via de camera)
● hamer
● 10 spijkers
● vork
● een pen of potlood

Heel veel plezier bij de PaasChallenge! Maak onderweg vooral foto’s en deel die met Martine van veelen op [email protected]. Of app ze door naar 06 814 804 00