Wie maakt de mooiste Kerststal? Laat je fantasie de vrije loop en ga aan de slag! De ingezonden Kerststalletjes zullen voor het raam van de Petrakerk (Limburglaan 3) tentoongesteld worden en zijn daar voor iedereen te bezichtigen.

Maak je eigen Kerststalletje

Je bent helemaal vrij om te kiezen welk materiaal je gebruikt. Je mag knutselen, kleien, iets van hout of stof maken, noem maar op! Je kunt voor volwassenen hier en voor kids hier wat inspiratie opdoen (mocht je dat nodig hebben). De maximale afmeting voor het Kerststalletje is 33x33x33 cm. Je kunt ook het kant-en-klare knutselpakketje gebruiken dat je hiernaast ziet ➡

Voor wie?

Iedereen, jong en oud!

Tot wanneer kan ik het Kerststalletje inleveren?

Inleveren kan uiterlijk zondag 13 december.

Waar kan ik mijn stalletje inleveren?

Inleveren kan iedere zondag tussen 10:00 en 11:00 uur in de kerk. Als je het spannend vindt om binnen te komen, kun je je stalletje ook voor de deur neerzetten. Zorg je dan wel dat je naam, telefoonnummer en leeftijd erbij staan? Als je een afspraak wilt maken kun je het best even het contactformulier invullen.

Wat kan ik winnen?

Dat is nog een verrassing! Maar voor de winnaar is er een leuke prijs.

Waar worden de Kerststalletjes tentoongesteld?

De Kerststalletjes worden tentoongesteld achter het raam aan het plein van de kerk. Iedereen kan zo buiten (op veilige afstand van elkaar) langslopen om de Kerststalletjes te bekijken.

Wanneer worden de Kerststalletjes tentoongesteld?

De Kerststalletjes zullen rond half december tentoongesteld worden zodat de hele buurt ervan kan genieten!

Waarom doen jullie dit?

Het lijkt ons een leuke manier om op afstand toch wat te kunnen doen in de buurt. We hebben een mooie plek om de Kerststalletjes tentoon te stellen, dus we vinden het leuk om die plek goed te benutten! Een soort pop-up Kerststalletjesmuseum dus.

Liever een kant-en-klaar stalletje?

Als je liever een kant-en-klaar bouwpakket gebruikt, hebben we deze ontzettend leuke doe-het-zelf-kerststal voor je om zelf een Kerststalletje te knutselen. Ook leuk voor de wat kleinere kinderen. Als je een berichtje stuurt via het contactformulier met je adres, zorgen wij dat er een geprinte versie (op stevig papier) bij jou in de brievenbus valt! Veel knutselplezier!

De flyer