× In verband met het coronavirus is de indeling in het gebouw wat anders dan u hieronder kunt zien. Zo zijn er in de grote zaal minder stoelen aanwezig om anderhalve meter afstand te kunnen bewaren. Als u benieuwd bent naar de mogelijkheden ten tijde van COVID-19, dan kunnen wij u hierover adviseren.

Wilt u een zaal huren in Heemstede voor bijvoorbeeld een koor of een vergadering? De Petrakerk in Heemstede biedt goede faciliteiten en beschikt over meerdere ruimtes.


Het gebouw beschikt onder andere over:

  • een keukentje met koelkast, gasfornuis en verschillende manieren om koffie te kunnen zetten
  • een grote zaal met ca. 150 stoelen, eventueel uit te breiden naar de hal door middel van een schuifwand. Er is een professioneel geluidssysteem aanwezig met meerdere microfoons en een beamer voor projectie van slides, films of clips. In de grote zaal staat ook een vleugel.
  • een kleine vergaderzaal voor maximaal 20 personen
  • een kleine zaal die is ingericht voor kinderen, met een bank en een TV
  • een crecheruimte voor de allerkleinsten met een box en een verschoningsplek
  • een ruim voorplein met eigen parkeerplek. Bij goed weer uitermate geschikt voor een pauze of buiten-activiteit.

Bekijk het gebouw hier van binnen:


Vragen?

Voor vragen of het controleren van de beschikbaarheid kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.

Over deze pagina

U bent op zoek naar een zaal in de buurt van Heemstede, Bennebroek of Haarlem? Bijvoorbeeld voor een vergadering of voor de repetitie van uw koor? De Petrakerk biedt hiervoor de juiste mogelijkheden in het centrum van Heemstede. Net achter de Raadhuisstraat en Binnenweg bevindt de Petrakerk zich op steenworp afstand van het bruisende centrum van Heemstede. U bent met een paar minuten bij Van Dam voor een heerlijk ijsje of bij Van Maanen voor een kop koffie met wat lekkers. De Petrakerk is ook goed bereikbaar met openbaar vervoer: vanaf station Heemstede brengt bus 14 u vlakbij het gebouw (halte Brabantlaan). Als u zoekt naar een locatie is het ook van belang dat er koffie gezet kan worden. Ook hierin biedt de Petrakerk voldoende mogelijkheden. Voor catering kunnen wij verschillende partijen adviseren die op locatie de lekkerste lunch kunnen verzorgen. De ruimtes zijn flexibel in te delen, waardoor u bijvoorbeeld kunt kiezen voor een kringopstelling, of een beknoptere indeling in de kleine vergaderzaal. De beamer in de grote zaal voorziet uitstekend in het geven van presentaties die voor alle aanwezigen goed te volgen zijn. Gasten met een gehoorapparaat kunnen afstemmen op de ringleiding die aanwezig is in de grote zaal. Als u benieuwd bent naar de mogelijkheden van deze zaal in Heemstede, neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier.