Zondag 14 juli laatste dienst in de Petrakerk

Zondag 14 juli is de laatste dienst met onze eigen Petrakerkgemeente in het gebouw aan de Limburglaan. We gaan vanaf 21 juli samen met de Fonteinkerk en de Wilhelminakerk onze kerkdiensten houden in het gebouw van de Wilhelminakerk in Haarlem.
Ook hier bent u van harte welkom!
Na de dienst op 14 juli is er een gezamenlijke lunch, bekijken we oude foto’s en is er een gezellig samenzijn. Neem iets lekkers mee!

Meer dan 55 jaar hebben we onze zondagse diensten in de Petrakerk gevierd. Meerdere generaties lang hebben mensen hier God ontmoet en met elkaar lief en leed gedeeld. Een plek waaraan voor velen veel herinneringen verbonden zijn. We zijn enorm dankbaar dat het gebouw op zondag niet leeg blijft staan, maar dat een nieuwe gemeente de deuren openzet voor iedereen die Gods Woord wil horen. U kunt hier aansluiten bij de gemeenschap van Gods Grace.

Wij zijn voortaan te vinden in de Wilhelminakerk aan de Gedempte Oude Gracht 61 in Haarlem.
Informatie over de kerkdiensten vindt u wilhelminakerk.nl/agenda/

De maaltijden op de woensdagavond samen met buurtgenoten blijven wel gewoon. Met uitzondering van de maand augustus, dan hebben we een korte zomerstop. Kijk in onze agenda voor de data.

Ook vinden er 1x per maand Vespers plaats op zaterdagmiddag. Data vindt u in onze agenda.