6

Welkom op de nieuwe website!

Petrakerk-logo

Welkom op de nieuwe website van de Petrakerk Heemstede! Op deze website willen we laten zien wie we zijn en wat we doen. Kijk gerust een beetje rond. Op deze plek zal af en toe een nieuwe blog verschijnen. We vinden het leuk om wat van u of jou te horen!

We hebben ook een nieuw logo, zoals te zien is bovenaan de website. In het logo staat het kruis centraal, waarmee we willen laten zien dat het Evangelie (de bijbel) en dus Jezus bij ons centraal staat. Het speelse en net niet rechte kader staat voor onze gemeente: divers, open en warm.

Deze website wordt regelmatig bijgehouden zodat er altijd de meest recente info over diensten en activiteiten op staat. Rechts bovenin staat altijd wat info over de eerstvolgende dienst, onderaan de homepage staan de komende 3 activiteiten en diensten, en in de agenda staat tot slot de meest uitgebreide info. Ook zijn de tweets van ons (maar ook van Sonrise en bijvoorbeeld Red een kind) te lezen. Zo staat er echt altijd het laatste nieuws op de website. Via het contactformulier kun je direct een bericht versturen naar de juiste persoon, eventueel zelfs met bijlage.

Houd de site dus vooral in de gaten!

Reacties ( 6 )

 1. Hans Neerken says:

  Hey, wat is dat een mooie site geworden !!!!
  Alle relevante info bijelkaar op een rijtje en iets van een smoelenboek erbij………
  SUPER!

 2. Wiepke Maljers says:

  Mooie site geworden. Handige homepage, info bij elkaar, directe link naar beluisteren diensten. Gaaf!

 3. Simone Philipsen says:

  Wat een prettige nieuwe uitstraling! website is informatief, fijn om naar te kijken, klikt lekker door. Het nieuwe logo vind ik goed gevonden, lijkt op een straatnaambord met die blauwe achtergrond en witte letters. Als of het ons de weg wilt wijzen naar de Petrakerk. Goed gedaan Ties!

 4. Robert Jan Karper says:

  Helaas voor de mensen die positief zijn over het resultaat, maar ik vind niet dat je zo de kerk kan presenteren, kou, onpersoonlijk en zakelijk. Ik had er wel iets meer van verwacht. Dat logo dat kunnen jullie toch niet menen! Leuk voor een wegbewijzering, straatnaambord. Jammer ik had er wel wat meer van verwacht.

 5. Frans Schippers says:

  Frisse, prettige uitstraling. De informatie is goed te vinden. Leuk de wisselende foto’s, maakt de site levendig. Dank je wel Ties!

 6. Marcel van Kampen says:

  Wat een prachtige nieuwe site! Werkt echt heel goed. Wat vooral belangrijk is de actuele informatie echt top! En het nieuwe logo vind ik heel goed gevonden gaaf hoor. Kortom jullie nieuwe site vind ik super cool,