6

Welkom op de nieuwe website!

Petrakerk-logo

Welkom op de nieuwe website van de Petrakerk Heemstede! Op deze website willen we laten zien wie we zijn en wat we doen. Kijk gerust een beetje rond. Op deze plek zal af en toe een nieuwe blog verschijnen. We vinden het leuk om wat van u of jou te horen!

We hebben ook een nieuw logo, zoals te zien is bovenaan de website. In het logo staat het kruis centraal, waarmee we willen laten zien dat het Evangelie (de bijbel) en dus Jezus bij ons centraal staat. Het speelse en net niet rechte kader staat voor onze gemeente: divers, open en warm.

Deze website wordt regelmatig bijgehouden zodat er altijd de meest recente info over diensten en activiteiten op staat. Rechts bovenin staat altijd wat info over de eerstvolgende dienst, onderaan de homepage staan de komende 3 activiteiten en diensten, en in de agenda staat tot slot de meest uitgebreide info. Ook zijn de tweets van ons (maar ook van Sonrise en bijvoorbeeld Red een kind) te lezen. Zo staat er echt altijd het laatste nieuws op de website. Via het contactformulier kun je direct een bericht versturen naar de juiste persoon, eventueel zelfs met bijlage.

Houd de site dus vooral in de gaten!