Clubs vanaf 8 jaar

Samen met de Wilhelminakerk en de Pelgrimkerk hebben we 4 clubs die allemaal rond de 15 tot 20 kids en/of tieners tellen, hoe gaaf is dat?! Jaarlijks hebben we met alle clubs een clubkamp en doen we gezamenlijk activiteiten zoals bowlen en glowgolf. Het Jeugdwerkteam organiseert de verschillende activiteiten, regelt de financiën en ondersteunt de clubs waar nodig. Vriendjes en vriendinnetjes mogen altijd mee naar club. Voor de communicatie met de ouders is er per club een Whatsapp-groep. Wil je meer info over één van de clubs of het clubwerk in het algemeen? Neem dan contact op via het contactformulier.

Club ‘From zero to hero’

Dit is de club voor 8 en 9 jarigen. Eens in de drie weken komt deze club bij elkaar in de Petrakerk, op vrijdagavond. Tijd: 19:00 – 20:15.

Clubleiding: Rene en Jissie Klein, Hanne van Buren en Andries Zwikstra

Eerstvolgende clubavond:

No Upcoming Events Found

Club ‘Ten 2 twelve’

De volgende club is de club voor 10 en 11 jarigen. De club komt eens in de twee weken bij elkaar in de Petrakerk, ook op vrijdagavond. Tijd: 19:15 – 20:30.

Clubleiding: Ties van Veelen, Marieke Rodenbach en Martine van Voornveld

Eerstvolgende clubavond:

No Upcoming Events Found

Club 'Teens2gether'

Deze club is de club voor 12- tot 14-jarigen. De club komt eens in de twee weken bij elkaar in de Wilhelminakerk, ook weer op vrijdagavond. Tijd: 19:00 – 21:00.

Clubleiding: Marieke Keizer, Martine Elzinga

Eerstvolgende clubavond:

No Upcoming Events Found

Club '15+'

De oudste club is de club voor 15+ers. Ook deze club komt eens in de twee weken bij elkaar in de Pelgrimkerk in Haarlem, op zondagavond. 

Eerstvolgende clubavond:

No Upcoming Events Found
× Iedereen is welkom, vrienden en vriendinnen mogen altijd mee!